17.mai meny 2023
Gratulerer med dagen-meny!
Festmeny:
Kan nytes til frokost med bobler, brunsj eller middag.
- Okse-carpaccio servert med parmesan, pinjekjerner og ruccola (melk, pinjekjerner)
- Argentinske Villreker med grillet paprika, artiskokk-hjerter og gremolatadressing (skalldyr)
- Fresh sashimisalat av Frøyalaks med mango- og agurk, granatepler, urtesalat, sesamfrø og ponzu (fisk, glutenfri)
- Kyllingsatay med fyldig smak av peanøtt og kokos (gluten, nøtter)
- Saftige sliders med brioche brød, syltet rødløk og coleslaw (egg, gluten eller glutenfri)
- Lekkert spekemat med serrano, salami og morrpølse dekorert med druer og jordbær
- Moden Brie de Maux med fikenkompott, aprikosmarmelade, nøtter og kjeks med kvede, pekannøtter og valmuefrø (melk, nøtter og gluten)
- Fløyelsmyk eggerøre med rømme og gressløk (egg)
- Symfoni av friske asparges med cherrytomat, melon, pesto og mozarella (melk)
- Landbrød av surdeig (gluten)
495,- per kuvert
Min. 6 kuvert
NB: Husk ved bestilling:
Utkjøring og henting 16.5, vær rask til å booke da denne menyen har blitt utsolgt 3 år på rad!
- Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi 500,- for (250-, for engangsfat)
- Ved henting og ev. retur på Bygdøy er det ingen kostnad på frakt/leie av fat.
- Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest 5 virkedager i forveien.
- På denne menyen kan vi tilpasse til nøtter og gluten dersom det meldes inn 7 virkedager før
- Det er viktig at vi får leveringsadresse og ønsket leveringstidspunkt.
- Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt med ca.30 min. margin
- Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
- Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.