Selskapsmenyer

Tre retter-1 2025
Tre retter-1 2025



Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 


Meny:

  • Ceviche på Kveite, mango og avokado, granatepler, vårløk og chili servert med Tigre de Leche (fisk)
  • Okse indrefilet pepperbiff, gremolata, brokkolini, sellerikrem og peppersaus (melk)
  • Ostekake servert i glass med sprø crumbles, luftig ostekrem, bær og bringebærcoulis (melk, gluten)

post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling:

  • Kapasitet og pris på kokk må avklares med Essens
  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest 4 virkedager i forveien.
  • Allergier kan vi tilpasse til (Kun reelle: gluten/nøtter/egg/laktose) samt pescetar/vegetar/vegan eller ikke svin. Dette må meldes inn 7 virkedager før avtalt leveringsdato. 
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse og planlagt tid for bespisning.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
  • Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.


Kr. 595,00 per kuvert
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55