Selskapsmenyer

Tre retter-3
Tre retter-3

595,- pr kuvert

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang.

Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 


Meny:

- Ristet kamskell og Argentinsk Villreke, frisk fennikelsalat med syrlig eple, grillet paprika og trøffelmajo (skalldyr, egg)


- Helstekt Kalvefilet med jordskokkrem, kål og perleløk, artiskokker og kraftig kalvesauce (melk)


- Pannacotta med pasjonsfruktkrem, makroner og bær (melk, gluten, nøtter)


post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling:

  • Kapasitet og pris på kokk må avklares med Essens
  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest 4 virkedager i forveien.
  • Allergier kan vi tilpasse til (Kun reelle: gluten/nøtter/egg/laktose) samt pescetar/vegetar/vegan eller ikke svin. Dette må meldes inn 7 virkedager før avtalt leveringsdato. 
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse og planlagt tid for bespisning.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
  • Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.

Vinforslag: 

  • Forrett:

HenriBoillot Bourgogne Blanc 2020 kr: 354,- (5150701)


  • Hovedrett:

Isole e Olena Chianti Classico 2018 kr: 320,- (3295201)


Arlaud Roncevie Bourgogne 2019 kr: 346,- (14155801)


Fèlsina Berardenga Chianti Classico 2019 kr: 200,- (3465401)


  • Dessert:

Hexamer Meddersheimer Altenberg Riesling Eiswein 2016 kr:510,- (7933802)


Hexamer Pinot Noir Weissherbst Auslese 2020 kr:248,- (12149601)


Vajra Moscato d'Asti 2021 kr:150,- (4666901)



Kr. 595,00 per kuvert

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 90,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55