Selskapsmenyer

Fire retter
Fire retter

545,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.


Meny:

  • «Brent» laks fra Frøya, søtpotetkrem, sprø rotfruktchips, syrlig smørsaus tilsmakt gressløk(fisk, melk, sulfitt)
  • Grillet Kveite servert med bakt blomkål, ristede stjerneløk, Daikonspirer og soya-nøttesmør(fisk, gluten, melk)
  • Okse-indrefilet med hjertesalat, asparges, brokkolini og sjysaus tilsmakt persille og sitron(sulfitt, melk, gluten)
  • Minipavlova med bringebær og pasjonsfruktkrem, vanilje-is(egg, melk)


post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på


Vinforslag: 

- Grans-Fassian Riesling Kr 169,90 (HVITVIN) (382001)

Når du trenger en vin som både er frisk og litt har skikkelig god fruktighet. Passer til mat med spicy preg.


- La Ciboise Blanc Kr 149,90 (HVITVIN) (5086601)

En sjelden fransk skatt, fra litt sør i landet. Fyldig og frisk på samme tid, utrolig flott til delikate fiskeretter.


- Luis Pato Colheita Seleccionada Kr 149,90 (RØDVIN) (4678901)

Portugiser med utrolig herlig preg av solbær og morell. Har også det «lille ekstra» Veldig prisverdig


- Luis Pato AM Vino Branco Kr 164,90 (DESSERTVIN) (5316402)

Endelig en dessertvin som ikke er FOR søt. Denne er både frisk og fruktig med fint preg av sitrus og fersken



Kr. 545,00 per kuvert

Bildegalleri

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55