Selskapsmenyer

Tre retter
Tre retter

495,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 


Meny:

  • Råmarinert kveite i tynne skiver med jalapenosaus, daikonspirer, mangosalsa og wasabicrisp(fisk)
  • Okse-indrefilet servert med søtpotetkrem, syltet rødløk, lett coleslaw med rødkål og chipotlemajo, sjysaus tilsmakt persille og sitron(egg, sulfitt, gluten)
  • Sjokolade og karamellkake med pasjonsfruktkrem og vanilje-is(egg, gluten, melk)


post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.


Vinforslag: 

- Kloster Eberbach Riesling Trocken Kr 139,90 (7935101)

Tørr tysk riesling, som gir nok friskhet til fiskeretten. Passer også til skalldyr eller blåskjell.


- Luis Pato Colheita Seleccionada Kr 149,90 (RØDVIN) (4678901)

Portugiser med utrolig herlig preg av solbær og morell. Har også det «lille ekstra» Veldig prisverdig


- Franz Haas Moscato Rosa Kr 259,90 (DESSERTVIN) (902902)

En godt bevart Italiensk hemmelighet.. Her kommer du virkelig til å imponere som vert eller vertinne.



Kr. 495,00 per kuvert

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55