17. mai meny

17. mai meny
17. mai meny



Vår 17.mai meny til dere:)


Vi har satt sammen en variert og frodig meny som dere kan hente (Bygdøy/Bekkelaget), eller få levert, på lekre porselensfat eller på engangsfat 16.5.


  • Helgrillet okse-indrefilet i skiver med Parmesan Reggiano(melk)
  • Frisk salat med melon, mango, syltet rødløk, feta-ost og urter(melk)
  • Saftige kyllingsatay med ristede peanøtter-Varm rett (varmes i ovn)
  • Sashimi på Frøyalaks med vårløk, lakserogn og koriander. Frisk soya- og sitrusvinaigrette(fisk,gluten)
  • Grønne asparges med pisket røros-rømme, pepperrot og ørretrogn(melk,fisk)
  • Argentinske villreker med røkt paprika, chili, persille og misomayo (Skalldyr,egg)
  • Spekefat med marinerte oliven og friske jordbær(sulfitt)
  • Nypotetsalat med rødløk, friske epler, purreløk, diojonsennep og rømme(melk,egg)
  • Ostefat med Brie de Meaux, Morbier og Saint Agur med fikenmarmelade og hjemmelaget frukt-nøttebrød(melk,gluten,nøtter)
  • Focaccia og hot majo(gluten, egg)


Vi leverer eller dere henter maten 16.mai. Det følger med instruksjoner på hvordan man varmer opp kyllingsatay.

Henting søndag 16.5 på Bygdøy i tidsrommet kl.12-14 og Bekkelagshuset mellom kl.15-16.

Utkjøring etter avtale:

Til info så er leveringsgebyr i Oslo 400,- på porselensfat og 200,- på engangsfat.  


Har du spørsmål ring oss på 22552555 eller send en epost på post@essenscatering.no


Kr. 450,00 per kuvert
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55