17. mai meny

Fire retter
Fire retter

650,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.


Meny:

-Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)

-Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)

-Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)

-Mørk Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)


post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien.
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst.
  • Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
  • Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.

Vinforslag: 

1.rett:

Bramìto della Sala 2020 kr:239,- (3761701)


Deux Roches Plants du Carre Mâcon-Villages 2020 kr:200,- (9107401)


2.rett:

Jean-Marc Boillot Macon Village 2020 kr:270,- (1535601)


Hovedrett:

Dom. du Coulet Matthieu Barret Brise Cailloux Cornas 2019 kr:420,- (5635101)


Isole e Olena Chianti Classico 2018 kr:320,- (3295201)


Dessert:

J.M. da Fonseca Domingos Soares Franco Colec âo Privada Moscatel de 2001 kr: 405,- (9264201)



Kr. 650,00 per kuvert

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

  • Coca Cola, Cola Zero, Cola Light, Solo, Fanta 0,5 l

    Kr. 50,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55