650,- pr kuvert.
Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.
Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.
Meny:
-Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
-Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)
-Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
-Mørk Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)
Vinforslag:
1.rett:
Bramìto della Sala 2020 kr:239,- (3761701)
Deux Roches Plants du Carre Mâcon-Villages 2020 kr:200,- (9107401)
2.rett:
Jean-Marc Boillot Macon Village 2020 kr:270,- (1535601)
Hovedrett:
Dom. du Coulet Matthieu Barret Brise Cailloux Cornas 2019 kr:420,- (5635101)
Isole e Olena Chianti Classico 2018 kr:320,- (3295201)
Dessert:
J.M. da Fonseca Domingos Soares Franco Colec âo Privada Moscatel de 2001 kr: 405,- (9264201)
Kr. 75,00 per stk.
Kr. 50,00 per stk.