Bryllup

Tre retter-2
Tre retter-2

595,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.


Meny:

- Frisk laksetartar med sitronzest og persille, trøffelmajo og focaccia, mangochutney og ertekarse  (fisk, sennep, melk, gluten)


- Helstekt Kalvefilet med jordskokkrem, kål og perleløk, artiskokker og kraftig kalvesauce (melk)


- Sitronterte med bringebærkrem, makroner og bær (gluten, egg, melk, nøtter)


post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling:

  • Kapasitet og pris på kokk må avklares med Essens
  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest 4 virkedager i forveien.
  • Allergier kan vi tilpasse til (Kun reelle: gluten/nøtter/egg/laktose) samt pescetar/vegetar/vegan eller ikke svin. Dette må meldes inn 7 virkedager før avtalt leveringsdato. 
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse og planlagt tid for bespisning.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
  • Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.

Vinforslag: 

Forrett:

Bramìto della Sala 2020 kr:239,- (3761701)


Deux Roches Plants du Carre Mâcon-Villages 2020 kr:200,- (9107401)


Hovedrett:

Dom. du Coulet Matthieu Barret Brise Cailloux Cornas 2019 kr:420,- (5635101)


Isole e Olena Chianti Classico 2018 kr:320,- (3295201)


Dessert:

J.M. da Fonseca Domingos Soares Franco Colec âo Privada Moscatel de 2001 kr: 405,- (9264201)



Kr. 595,00 per kuvert

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 90,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55