Bryllup

Fire retter
Fire retter

575,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.


Meny:

  • Råmarinert og grillet kveite i tynne skiver med savoykål og soya-ingefærvinaigrette (fisk, skalldyr, gluten)
  • Stekte kamskjell med sellerirotpuré tilsmakt trøffel og brunet smør(skalldyr, melk, gluten)
  • Okse-indrefilet servert med jordskokker og småløk, sjysaus tilsmakt persille og sitron(egg, sulfitt, gluten)
  • Mørk sjokolademousse med pasjonsfruktkrem toppet med minimarshmallows, vanilje-is(egg, melk)

post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien.
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst.
  • Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.

Vinforslag: 

- Grans-Fassian Riesling Kr 169,90 (HVITVIN) (382001)

Når du trenger en vin som både er frisk og litt har skikkelig god fruktighet. Passer til mat med spicy preg.


- La Ciboise Blanc Kr 149,90 (HVITVIN) (5086601)

En sjelden fransk skatt, fra litt sør i landet. Fyldig og frisk på samme tid, utrolig flott til delikate fiskeretter.


- Luis Pato Colheita Seleccionada Kr 149,90 (RØDVIN) (4678901)

Portugiser med utrolig herlig preg av solbær og morell. Har også det «lille ekstra» Veldig prisverdig


- Luis Pato AM Vino Branco Kr 164,90 (DESSERTVIN) (5316402)

Endelig en dessertvin som ikke er FOR søt. Denne er både frisk og fruktig med fint preg av sitrus og fersken



Kr. 575,00 per kuvert

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55