Bryllup

Tre retter med fisk
Tre retter med fisk

495,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 


Meny: 

  • Havabbor i tynne skiver, sprø rotfruktchips, råmarinerte beter, søtpotetkrem og soya-nøttesmør(fisk, gluten)
  • Grillet Kveite servert med spisskål og baconcrisp, ristede stjerneløk og smørsaus tilsmakt gressløk(fisk, melk, sulfitt)
  • Vaniljepannacotta med pasjonsfruktgele og vanilje-is(melk, egg)

post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.


Vinforslag: 

- Louis Jadot Petit Chablis Kr 199,90 (HVITVIN) (5695401)

Ofte litt oversett i forhold til sin mer berømte nabo. Men ofte enda mer prisverdig, og alle elsker Chablis!


- La Ciboise Blanc Kr 149,90 (HVITVIN) (5086601)

En sjelden fransk skatt, fra litt sør i landet. Fyldig og frisk på samme tid, utrolig flott til delikate fiskeretter


- Luis Pato AM Vino Branco Kr 164,90 (DESSERTVIN) (5316402)

Endelig en dessertvin som ikke er FOR søt. Denne er både frisk og fruktig med fint preg av sitrus og fersken



Kr. 495,00 per kuvert

Bildegalleri

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55