595,- pr kuvert.
Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.
Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.
Meny:
-Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
-Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
-Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)
Vinforslag:
Forrett:
Hexamer Meddersheimer Rheingrafenberg Riesling Spätlese Trocken 2020 kr.200,- (5092501)
Hovedrett:
Silvio Grasso Langhe Nebbiolo 2020 kr.213,- (5821601)
Dessert:
Casotto del Merlo Recioto della Valpolicella Classico 2017 kr.239,- (3954702)
Kr. 75,00 per stk.