17. mai tapas
Vi har satt sammen en variert og frodig meny som dere kan hente på Bygdøy eller få levert, på lekre porselensfat eller på engangsfat 16.5 eller 17.5.
Meny:
- Grønne asparges med pisket røros-rømme, pepperrot og ørretrogn(melk,fisk)
- Argentinske villreker med bulgur-chorizosalat og grilla paprika(skalldyr, gluten)
- Sashimi-salat med Frøyalaks, mango, granatepler, karse, urtesalat, sesamfrø og ponzu(fisk, glutenfri)
- Spekefat med marinerte oliven og friske jordbær(sulfitt)
- Skiver av okse-indrefilet, sprø løk, sylteagurk og remulade(egg)
- Saftige kyllingsatay med ristede peanøtter(gluten, nøtter)-Varm rett (varmes i ovn)
- Ostefat med Brie, Morbier og Manchego med fikenmarmelade og hjemmelaget frukt-nøttebrød(melk,gluten,nøtter)
- Nypotetsalat med rødløk, friske epler, purreløk, dijonsennep og rømme(melk,egg)
- 3 typer cherrytomater, syltet rødløk, feta-ost, urter og basilikumpesto (pinjekjerner, melk)
- Landbrød og aioli(gluten, egg)
Vi leverer eller dere henter maten 16.5 eller 17.5
Med forbehold om at det er fullt på utkjøring/booking.
Det følger med instruksjoner på hvordan man varmer opp kyllingsatay.
NB: Husk ved bestilling:
- Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi 500,- for(250-, for engangsfat)
- Ved henting og ev. retur på Bygdøy er det ingen kostnad på frakt/leie av fat.
- Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre virkedager i forveien.
- Det er viktig at vi får leveringsadresse og ønsket leveringstidspunkt.
- Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt.
- Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
- Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.