17.mai meny

17. mai tapas
17. mai tapas



Vi har satt sammen en variert og frodig meny som dere kan hente på Bygdøy eller få levert, på lekre porselensfat eller på engangsfat 16.5 eller 17.5.


Meny:

  • Grønne asparges med pisket røros-rømme, pepperrot og ørretrogn(melk,fisk)
  • Argentinske villreker med bulgur-chorizosalat og grilla paprika(skalldyr, gluten)
  • Sashimi-salat med Frøyalaks, mango, granatepler, karse, urtesalat, sesamfrø og ponzu(fisk, glutenfri)
  • Spekefat med marinerte oliven og friske jordbær(sulfitt)
  • Skiver av okse-indrefilet, sprø løk, sylteagurk og remulade(egg)
  • Saftige kyllingsatay med ristede peanøtter(gluten, nøtter)-Varm rett (varmes i ovn) 
  • Ostefat med Brie, Morbier og Manchego med fikenmarmelade og hjemmelaget frukt-nøttebrød(melk,gluten,nøtter)
  • Nypotetsalat med rødløk, friske epler, purreløk, dijonsennep og rømme(melk,egg)
  • 3 typer cherrytomater, syltet rødløk, feta-ost, urter og basilikumpesto (pinjekjerner, melk)
  •  Landbrød og aioli(gluten, egg)


Vi leverer eller dere henter maten 16.5 eller 17.5 

Med forbehold om at det er fullt på utkjøring/booking.

Det følger med instruksjoner på hvordan man varmer opp kyllingsatay.


NB: Husk ved bestilling:

  • Vi leverer og henter gjerne fat. Dette tar vi 500,- for(250-, for engangsfat)
  • Ved henting og ev. retur på Bygdøy er det ingen kostnad på frakt/leie av fat.
  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre virkedager i forveien.
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse og ønsket leveringstidspunkt.
  • Legg ved fakturainfo.
  • Vi leverer til forhåndsavtalt tidspunkt.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.
  • Se FAQ på vår nettside for våre betingelser.
Har du spørsmål ring oss på 22552555 eller send en epost på post@essenscatering.no


Kr. 495,00 per kuvert
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55