Selskapsmenyer

Fire retter
Fire retter

545,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

Meny:

  • «Brent» laks fra Frøya, Nyrkrem og sprø chips på røtter, ørretrogn og syrlig ponzusaus
  • Grillet Kveite servert med bakte Hokaidogresskar, ristede stjerneløk og smørsaus tilsmakt gressløk
  • Langtidsbakt okse-indrefilet, ristet sjalottløk, edamame, grillet zucchini og sjysaus tilsmakt persille og sitron
  • Vaniljepannacotta med pasjonsfruktgele og vanilje-is


Vinforslag: 

5169801 Horgelus Colombard-Sauvignon Cotes de Gascogne, 116,90
5765001 Sancerre Paul Prieur Fils, 199,90
3133501 Chateau de Segries Lirac, 189,90
3267701 Moscato d´Asti Paolo Saracco, 129,90

Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Hasselnøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin

post@essenscatering.no


NB: Husk ved bestilling

• Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien

• Det er viktig at vi får faktura- og leveringsadresse

• Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst

• Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.

• Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på

• Gi oss informasjon om vegetarianere, matallergier og lignende hos dine gjester, slik at vi kan tilpasse menyen for dine gjester.



Kr. 545,00 per kuvert

Bildegalleri

    Valgfritt tilbehør:

  • Ringi eplemost 0,75l

    Kr. 75,00 per stk.

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55