Julemenyer

Julebuffet 3

Illustrasjonsbilde (kan avvike fra virkelig produkt)

Julebuffet 3



  • Tynnribbe av gårdsgris med hjemmelaget rødkål servert varmt
  • Varmrøykt laks med egg- og dijonsalat
  • Roastbeef av okse med hjemmelaget remulade og syltet rødløk
  • Skagenreker med dill og majones
  • Bryst av økologisk kalkun, syrlig gresskarpuré og marinerte svisker
  • Hjemmelaget julesylte med persille og dijonkrem
  • Dillgravet ørret med hovmestersaus og rogn
  • Spekefat med Røros-rømme og gressløk
  • Kremet potet- og rødbetesalat, kapers og gressløk
  • Norske vellagrede oster med fiken- og nøttekompott
  • Brytebrød og smør


Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Nøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin, skalldyr

post@essenscatering.no



Kr. 375,00 per kuvert
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55