Selskapsmenyer

Á la carte

Illustrasjonsbilde (kan avvike fra virkelig produkt)

Á la carte

Tre retter fra 460,- pr kuvert Fire retter fra 490,- pr kuvert Fem retter fra 530,- pr kuvert

Ønsker du å bestille Á la carte?

Ta kontakt så skreddersyr vi meny etter pris og ønske. Ta kontakt her


Tre retter fra 460,- pr kuvert 
Fire retter fra 490,- pr kuvert
Fem retter fra 530,- pr kuvert 


Forretter:

  • Vårløksotet Salmalaks med shisovinaigrette, tobikko-emulsjon, wasabicrisp og soyamarinert pak-choi
  • Sjø-ørret loin 33c med syrlig spinatsalat, skalldyr-aioli, peppergravet eggeplomme og crumbles
  • Pannestekt Lofot-torsk med mandelpotetkrem, bakt knutekål, tomatmarmelade og byggryn-crisp
  • Ishavsrøye fra Vesterålen med avokado, sprøstekt grønnkål, grønn chilli og smørsaus tilsmakt limefrukt
  • Grillede kamskjell med syltet hokaido-gresskar, nyrkrem, gresskarolje og soyavinaigrette
  • Olivenstekt kveiterygg med syltet cherrytomat, skogsopp -og persillekrem, steinsoppbuljong
  • Bakt kyllinglår-terrine med syltet shitakesopp, hokaido-gresskar, stekt blomkål og steinsoppsjy


Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Hasselnøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin

Vinforslag:
5815001 Calles Riesling Rheingau, 165,90

5815001 Calles Riesling Rheingau, 165,90

7690101Macon-Chardonnay Echenault de Serre Domaine des Crets, 220,70

5169801 Horgelus Colombard-Sauvignon Cotes de Gascogne, 116,90

5765001 Sancerre Paul Prieur 2016, 199,90

5743101 Chablis 1.Cru Montmains La Chablisienne, 289,90

3434901 Barbera Battaglione Renato Ratti, 189,90



Hovedretter:

  • Roastbeef av lamme-mørbrad stekt med hvitløk og rosmarin, grønn ertepuré, stekte jordskokker og sjalottløk, sitron- og salviesjy
  • Grillet okse-ytrefilet med persillerotpuré, soyaglasert shitakesopp, syltet rød stjerneløk og hvitløksjy med timian
  • Smørstekt hjortebiff med øl- og enebær, lun salat og krem på selleri, rødvinsaus tilsmakt rosmarin og granateple
  • Stekt gårdskyllingbryst med sprø grønnkål og "ragu" på lårconfit, estragon og småløk
  • Andebryst fra Holtegård med rødkålpuré, bakt knutekål, granateple og syltet shitakesopp, steinsoppsjy
  • Ristet kveiterygg med hokaido-gresskar marinert i søt soya, stekte blomkål, knutekål og sjysaus tilsmakt sitron og persille


Allergener:Korn/Gluten, Egg, Fisk, Soya, Melk, Hasselnøtter, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Sulfitt, Lupin

Vinforslag:
4599501 Izadi Reserva Rioja 2013, 174,90

4520801 Nebbiolo Langhe Produttori del Barbaresco, 209,90

3133501 Chateau de Segries Lirac, 189,90

4409901 Santenay Vielles Vignes Pinot Noir, 229,90

3133701 Domaine d´Andezon Cotes du Rhone, 169,90

5743101 Chablis 1.Cru Montmains La Chablisienne, 289,90



Desserter:

  • Saftig gulrotkake Essens med krydder og valnøtter, pisket oste- og limekrem, tørket bringebær og vanilje-is tilsmakt skogsbær
  • Tiramisu ala Essens med revet mørk sjokolade og mascarpone, crumbles, rørte bær og sorbet
  • Valrhonaglasert sjokolade-terrine med bjørnebærkrem, havremusli og hvit sjokolade-is tilsmakt skogsbær
  • Eple- og basilikum parfait med hvit sjokolade, granny smith eplekompott og maiskrokan
  • Pasjonsfrukt-pannacotta med limeglasert ananas, bringebærmarengs og kokossorbet
  • Bakt jordbærkrem med vanilje, sprø smuler, sjokoladekonfekt, bærsaus og pistasj-is
  • Myk sjokoladekake Nemesis, syltede solbær, crumbles og kirsebær-is
  • Vellagrede oster med tørket fruktkompott servert med vårt eget hjemmelagde frukt-nøttebrød


Vinforslag:
5876702 Beerensauslese Bockgarten Weinrieder, 239,90

3148902 Viviani Recioto della Valpolicella, 409,90

7346602 Domaine Rectorie Banuyls, 229,90

3267701 Moscato d´Asti Paolo Saracco, 129,90

3267701 Moscato d´Asti Paolo Saracco, 129,90

3267701 Moscato d´Asti Paolo Saracco, 129,90

3148902 Viviani Recioto della Valpolicella, 409,90


Til ost kan man velge litt forskjellige viner avhengig av hvilke oster man får. En hovedregel er at til blåmuggoster trenger man viner med litt sødme som feks: 
9409001 Calles Riesling Auslese, 264,90

Har man hvit eller rødkittoster som Brie eller Morbier kan det være godt med en frisk og fruktig Pinot Noir

4409901 Santenay Vielles Vignes Pinot Noir, 229,90

Til oster laget av geitemelk Chevre er en klassisk kombiansjon med vin laget av Sauvigon Blanc druen

5765001 Sancerre Paul Prieur 2016, 199,90


Allergener: Kornslag/gluten, Egg, Melk, Sulfitt, Pistasjnøtter, Lupin



Ønsker du å bestille Á la carte?

Ta kontakt så skreddersyr vi meny etter pris og ønske. Ta kontakt her



Kr. 460,00

Relaterte produkter


  • Tre retter
    Tre retter

    495,- pr kuvert.

    Kr. 495,00 per kuvert
  • Fire retter
    Fire retter

    545,- pr kuvert.

    Kr. 545,00 per kuvert
  • Fem retter
    Fem retter

    575,- pr kuvert.

    Kr. 575,00 per kuvert
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS: (+47) 22 55 25 55